Presentació KVADRATO by Manuel Torres Acemel

Woop Rugs va fer una breu escapada a Barcelona; tenien una història per explicar i compartir amb tots nosaltres.
És una història d’esforç, d’il·lusió, d’imaginació, de treball en equip. Una història que va començar fa ja temps, quan Woop Rugs, marca de Novadecor Group, i el dissenyador Manuel Torres Acemel van creuar els seus camins.
Woop Rugs i Manuel Torres Acemel es van conèixer, es van comprendre i compartir allò que més els agrada: el disseny, la innovació i el seu gust per les coses ben fetes. Tots dos van posar la seva imaginació a volar, van treballar dur, i d’aquí va néixer #KVADRATO.
Casa Capell va ser l’espai triat per a la presentació de KVADRATO, i com a amfitrions vam tenir a Manuel Torres Acemel, dissenyador de Kvadrato, i a Antón Suescun, dissenyador de Space.
 
Van rebre els convidats amb un nou disseny d’amples ratlles en diversos colors sobre els quals la llum ens convida a passar (disseny que porta per nom a aquesta mateixa Ciutat, “Barcelona”).
Endinsant-nos, arribaves a la sala principal on es trobava tota l’emoció. Era un ambient colorit, inspirador i que et convidava a gaudir i passar-ho bé. Casa Capell es caracteritza per ser un espai minimalista i blanc, i els colors brillants de la col·lecció de Kvadrato va fer que canviés per complet.
Allà també havien convocat el primer concurs de disseny Kvadrato Barcelona. La majoria dels assistents van participar demostrant la seva creativitat. Amb professionals de tant nivell era normal trobar-nos amb grans dissenys, de manera que decidir el guanyador va ser difícil.
El premi i les nostres felicitacions van ser per Uly Jaumandreu. Enhorabona !!!
L’espai per Space era més discret per no treure protagonisme a l’estrella de la presentació però no menys inspirador.
I com no podia ser menys fins hi tot el vi tenia color. Si … era totalment blau i decorat amb pètals de rosa, un detall que quedava a la perfecció.
Va ser un gran dia a Barcelona, vam gaudir de bona música, bona gent i d’un bon treball.
Kvadrato ens ofereix un sistema únic perquè els amants del disseny i la decoració dissenyem catifes d’una forma molt senzilla, permetent que deixem el nostre segell en cadascuna d’elles. Per això, cada catifa és única.
Les catifes Kvadrato són a la mida del client. Es realitzen amb tires de 35mm de poliafina, que els dóna un aspecte de modernitat i una gran qualitat, tant per la llar com per a llocs públics d’alt trànsit. Són antilliscants, aptes per a terra radiant, de fàcil neteja i lliures d’àcars, i poden col·locar-se tant en interior com en exterior.