FREMAP

La reunió anual de la Junta Assessora de Catalunya de FREMAP va coincidir amb una de les últimes fases de les obres de reforma de les instal·lacions de l'Hospital Fremap Barcelona.  

Un centre hospitalari al carrer Madrazo que disposarà de 4 nous quiròfans, 2 d'ells de flux laminar, amb sistema VARIOP serigrafiat, sent els únics a Espanya.

L'Hospital disposarà d'una àrea de Cirurgia major ambulatòria amb una dotació de sis llits, oferint el millor tractament per a aquells pacients amb intervencions quirúrgiques que no precisin d'internament.

Comptarà amb 62 llits d'hospitalització, adaptades a les necessitats dels pacients. 

L'Hospital compta amb una àrea de consultes externes amb un total de 18 consultoris i un Servei de Diagnòstic per la Imatge, dotat amb TAC, Servei de ressonància magnètica, ecografia i radiologia convencional telecomandada.

L'Hospital FREMAP de Barcelona, ​​donarà cobertura a 373.349 treballadors per compte aliè de Catalunya.

Aquest hospital urbà està situat en el Districte Sarrià-Sant Gervasi, en ple centre de Barcelona, ​​amb transport proper d'FGC, Metro i autobusos. Estarà especialitzat en el tractament de pacients amb patologies derivades de contingències professionals, especialment d'origen traumatològic.

L'Hospital FREMAP Barcelona, ​​forma part del conjunt del Sistema Hospitalari de FREMAP compost per 4 Hospitals amb Internament (Majadahonda, Sevilla, Vigo i Barcelona) i 4 hospitals de dia (Jerez, Màlaga, Valladolid i Saragossa).