Fast Forward VODAFONE

Vodafone va llançar Fast Forward, un programa de sessions formatives i motivadores dirigit a professionals i empreses que busquen augmentar la competitivitat i fer més rendibles els seus negocis a les quals se'ls faciliten eines en innovació i tendències per aconseguir-ho. Aquest 'roadshow' ha recorregut 15 ciutats durant sis mesos, amb un total de 30 sessions que van concloure el 17 de març a Barcelona, ​​a Casa Capell.

Unes sessions en què prestigiosos ponents nacionals han posat al servei dels assistents els seus coneixements en temes de gran importància per a les empreses com e-commerce, consells per a la internacionalització, presència en xarxes socials, posicionament web, explotar els seus sistemes de gestió o fidelització , entre d'altres eines.

Els continguts de les sessions, que tenien un aforament limitat de 100 assistents, tenien com a objectiu "l'aportació real a cada participant d'un coneixement o experiència pràctica que pugui aplicar en el seu negoci després de la sessió", segons ha explicat VODAFONE (VOD.LO )

L'objectiu és situar Internet i les solucions avançades de connectivitat com l'epicentre de desenvolupament de moltes eines i habilitats que poden adquirir durant les jornades. Tot això per treure-li partit a les possibilitats que ofereix la xarxa en els negocis.